Hver dag er en brøddag
Hver dag er en god brøddag, og søndag 16. oktober er til og med hele verdens brøddag. Vi håper du er med å markere denne dagen gjennom å kjøpe deg et godt brød fra bakeren eller at du baker et godt brød selv!
Visste du at vi i Norge er spesielt glad i grovbrød og at brød har blitt spist i minst 10 000 år!? Brød er sunt, godt, og passer til det meste. Både som hovedmåltid og mellommåltid. Til frokost, lunch, middag og kveldsmat. I de offisielle kostrådene oppfordrer også Helsedirektoratet oss til å spise grove kornprodukter hver dag. Da er brød den perfekte måten å gjøre dette på. Har du lyst å bake brød selv finner du her et utvalg av våre aller beste oppskrifter. God bakst!
Grovbrød
Grovt langpannebrød
Over 60
Enkel
Grøtbrød
Over 60
Middels
Spelt- og chiabrød
Over 60
Enkel
Grovt brytebrød
Over 60
Middels
Bondens hverdagsbrød
Over 60
Saftig rugbrød
Over 60
Middels
Grove polarbrød
Over 60
Enkel
Grovbrød til matpakken
Over 60
Middels
Helkornbrød
Over 60
Middels
Surdeig
Grov surdeigsstarter
Over 60
Middels
Surdeigsbrød med linfrø
Over 60
Middels
Landbrød med surdeig
Over 60
Middels
Speltbrød med surdeig
Over 60
Middels
Surdeigsstarter med spelt
Over 60
Middels
Briks og rundstykker
Havrebriks
Over 60
Middels
Grove briks
Over 60
Middels
Grove müslibriks
Over 60
Enkel
Eltefrie rundstykker
Over 60
Middels
Ekstra grove rundstykker
Over 60
Middels
Grove solsikkerundstykker
Over 60
Enkel
Grove rundstykker
Over 60
Middels
Eplerundstykker
Over 60
Middels
Glutenfri
Grovbrød med havre, glutenfri
Over 60
Middels
Grove rundstykker, glutenfri
Over 60
Middels
Landbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Enkelt grovbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Matpakkebrød, glutenfri
Over 60
Enkel