
Norgesmøllene vant prisen "årets sunnere produkt"
Merkevaren Møllerens forsvinner – kjente produkter blir til Norgesmøllene
Gjennom mange år har det norske folk blitt godt kjent med Møllerens-navnet på mel- og kornprodukter i norsk dagligvare. Nå er det slutt! Norgesmøllene har besluttet å erstatte Møllerens-navnet på selskapets produkter med selskapets eget navn. Dette vil implementeres på alle selskapets mel- og kornbaserte produkter fra mars 2025. Først ut er 2 kg Siktet Hvetemel.
Les mer

Fem år siden pandemien
12. mars 2020 ble alle sendt hjem fra skoler og arbeidsplasser. Norge ble lukket ned. Vi var i en pandemi med usikkert utfall. Mange snudde sine handlevaner brått, og hamstret mat. Usikkerheten spredde seg raskt; har vi nok mat til alle i Norge?
Les mer
Kakemikser inspirasjon og tips

Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene
Jøran Totland Stangervåg er glad han er tilbake i selskapet han forlot for et par år siden. Som ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene AS opplever han returen som å komme hjem
Les mer

Sjekk ut vårens nyheter 2024
Vi presenterer en spennende nyhet til pizzaentusiasten, den nye tette melposen som bidrar til redusert matsvinn, og nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur
Les mer

Nå blir det 25 tonn ekstra fiber til det norske folk hvert år!

Bakemikser inspirasjon og tips
Møllerens Brødmikser har gjort det enkelt å bake med surdeig og malt! Brødmiksene kan også brukes til langt mer enn å bake brød.
Les mer

Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?
At melet er sammalt betyr at vi bruker hele kornet når vi lager melet. Både skall, kjerne og kime. Dette melet blir ofte også kalt fullkornsmel, som betyr at hele kornet er i bruk. Sammalt- og fullkornsmel er med andre ord det samme.
Les mer

De beste ønsker for det nye året 2023!

Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest
Den 23. oktober feirer vi grøtens dag. Det er ikke uten grunn av grøt har blitt veldig populært de siste årene. Det er sunt, enkelt å lage og smaker godt!
Les mer

Hver dag er en brøddag
Hver dag er en god brøddag, og søndag 16. oktober er til og med hele verdens brøddag. Vi håper du er med å markere denne dagen gjennom å kjøpe deg et godt brød fra bakeren eller at du baker et godt brød selv!
Les mer

Kakene som gir feststemning i mai
Nå i mai kommer festdagene på løpende bånd. Vi skal selvfølgelig feire Norge i rødt, hvitt og blått. Og kanskje du har en konfirmant i hus? At det endelig er lyse kvelder med milde temperaturer gir også grunn til et høyt hurra og de beste kakene bakt fra bunnen av. Her har vi samlet kakene som garantert vil skape feststemning!
Les mer

Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter
Påsken er tid for kos, tur og påskekrim. Her finner du kriminelt gode oppskrifter som garantert vil få deg i påskestemning - enten du skal ut på tur, kose deg med lange påskefrokoster eller invitere til besøk. Vi håper du lar deg friste til å bake og servere nystekt bakst i påsken.
Les mer