Pizza med grov bunn
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Deig |
|
180 g | Møllerens Fibra Fullkornshvetemel |
50 g | Møllerens Rugmel siktet |
50 g | Urkraft Havregryn lettkokte |
1 pk | tørrgjær |
1-2 ss | olje |
2 dl | lunket vann |
Pizzafyll |
|
400 g | karbonadedeig stekes |
1 glass | pizzafyll |
6 stk | rå sjampinjong i skiver |
1 stk | rød paprika i biter |
1 stk | liten eller 1/2 stor rå løk i tynne skiver |
2-3 | tomater |
revet ost (fint å bruke ost med litt mindre fett) | |
I stedet for Sammalt Rug kan du bruke Sammalt Speltmel |
Slik gjør du
1
|
Bland alle tørre ingredienser |
2
|
Tilsett olje og lunket vann |
3
|
Lag deig som settes til heving |
4
|
Når deigen er hevet til ca. dobbel størrelse, kjevles den ut og legges på bakepapir på en stekeplate |
5
|
Lag enten em stor eller to små pizzaer. Etterhev |
6
|
Forstek pizzabunnen noen minutter på ca. 200-210 °C |
7
|
Ta ut, avkjøl litt og legg fyllet lagvis på pizzaen |
8
|
Sett ferdig pizza i ovnen og stek i ca. 10 min, til osten er smeltet |
9
|
Server gjerne med en god salat som tilbehør |
Server gjerne med en god salat som tilbehør |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Pizzasnurrer
Over 60
Middels