Slik lager du verdens beste fastelavnsboller
Har du lyst til å prøve noe nytt på fastelavnsbollene? Vi viser deg hvordan du kan sette din egen vri på fastelavnskosen
Med oppskriften til Møllerens verdens beste* boller er det enkelt å variere slik at du finner noe som passer enhver smak. Vår baker har også noen ekstra tips som du kan prøve om du vil:
- Prøv helmelk eller fløte i deigen istedenfor vann: Det gjør bollene enda blankere.
- Margarin går fint, men vil du ha ekstra god smak, bruk smør i deigen.
- Prøv forskjellige farger og glasur på toppen av bollene for å skape ditt eget uttrykk.
- Bland krem med andre fyll for å sette farge og ny smak på fastelavnskosen. Prøv gjerne å blande inn enten syltetøy, pulverkaffe eller knuste Oreo-kjeks i kremen. Veldig godt og veldig enkelt!
- Bruk din egen kreativitet. Med Møllerens verdens beste* boller er mulighetene mange!
Lag din egen vri på fastalavnsbollen eller prøv en av disse oppskriftene:
Fastelavnsbolle a la Bounty
Over 60
Enkel
Fastelavnsbolle med Oreokjeks
Over 60
Enkel
Fastelavnsbolle med bringebærkrem
Over 60
Enkel
Fastelavns kattebolle
Over 60
Middels
Fastelavnsboller, glutenfri
Over 60
Enkel
Fastelavnsboller
Over 60
Snickersboller
Over 60
Enkel
Grunnoppskrift Boller
Over 60
Enkel
Boller med kardemomme
Over 60
Kanelsnurrer/ Skillingsboller
Over 60
Enkel
Prinsesseboller
Over 60
Enkel
Solskinnsboller
Over 60
Enkel