Møllerens Semulegryn

Møllerens Semulegryn

Semulegryn er perfekt til å lage grøter, puddinger og sauser. Brukes gjerne også i bakverk som dekor på brød, eller som strømel

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk og betyr semi-malt. Den innerste kjernen i hvetekornet grovmales til store partikler, og ikke til mel.  Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete. I Norge og England har semulegryn fra hvete tradisjonelt sett blitt brukt til å lage grøter, puddinger og kaker. 

Ingredienser

Allergener uthevet

Semulegryn av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

slide 1 of 2

Oppskrifter med Møllerens Semulegryn

Semulegrøt

Semulegrøt

Under 20

Enkel

Pizza bianca

Pizza bianca

40 - 60

Enkel

Italiensk pizza på grillen

Italiensk pizza på grillen

40 - 60

Middels

Fast hyllevare hos:


kiwi
spar
rema
meny
bunnpris
oda

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


joker