Møllerens Utbakingsmel

Møllerens Utbakingsmel

Møllerens Utbakingsmel er et essensielt hjelpemiddel for alle pizzaentusiaster som ønsker å lage perfekt pizzabunn hjemme. Utbakingsmelet er finmalt semule som gjør det enklere å jobbe med deigen og bake ut pizzabunn for hånd.

Semule lages ved å male den innerste harde kjernen i hvetekornet, og har en fin gyllen gulfarge. Utbakingsmelet er enda mer finmalt enn semulegryn. Den unike konsistensen gjør at melet ikke trekker så lett inn i deigen, slik at fuktigheten bevares. Deigen blir enklere å jobbe med uten at den klistrer seg fast i underlaget. Pizzaen kan enkelt håndteres på kjøkkenbenken og overføres fra pizzaspaden til pizzaovnen uten å klebre seg fast. 

Møllerens Utbakingsmel er utviklet i samarbeid med og anbefalt av René Munthe Eik, pizzaentusiasten bak de populære gruppene Pizzamani og Pizzabakerne. 

Fremgangsmåte

1

Strø Møllerens Utbakingsmel på bordet og form pizzabollene

2

Strø en håndfull Møllerens Utbakingsmel i bunnen av bakebollen og mellom deigbollene når de skal hvile/heve

3

Bruk godt med Møllerens Utbakingsmel på bakebordet når deigene skal strekkes og formes til pizzabunner

4

Strø Møllerens Utbakingsmel på pizzaspaden. Legg pizzaen på spaden og skyv inn i ovnen. Utbakingsmelet gjør at pizzaen glir lettere av spaden og inn i ovnen. 

Ingredienser

Allergener uthevet

Finmalt semule av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

slide 1 of 2