

Rocky road brownie
Rocky Road Brownies er toppet med karamell, peanøtter og marshmallows. En herlig god kombinasjon av søtt, salt, sprøtt og seigt
20 - 40
Enkel
Ingredienser
1 pk | Saftig brownie |
100 g | smør |
1 stk | egg |
0,75 dl | vann |
Topping |
|
25 gr | minimarshmellows |
10 stk | Smørbukk karameller (delt i 4) |
50 gr | peanøtter |
Slik gjør du
1
|
Sett ovnen på 180 °C |
2
|
Lag saftig Brownies som beskrevet på posen |
3
|
Fordel røren jevnt i en smurt eller bakepapirkledd langpanne (20 x 30 cm) |
Bruk en slikkepott fuktet med vann eller en varm kniv, da er det lettere å få kaken utover i formen |
|
4
|
Stek kaken midt i ovnen i ca. 25 min |
5
|
Mens kaken steker gjør du klar toppingen |
6
|
Når du tar kaken ut av ovnen strør du umiddelbart toppingen over kaken slik at den smelter såvidt inn i overflaten av kaken |
7
|
Skjær opp i passende stykker |
Har du ikke minimarshmallows kan du klippe opp vanlige marshmallows i mindre biter |