Brød på timen
Brød på timen

Brød på timen

Dette superenkle brødet er 50% grovt og lages på 1 time! Perfekt når du ønsker nybakt brød til frokost eller kveldsmat


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

250 g Møllerens Hvetemel siktet
250g Møllerens Hvetemel sammalt grovmalt
1 ts salt
2 ss nøytral matolje
1 pk fersk gjær eller tørrgjær
4 dl lunkent vann

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 50°C
2
Rør gjæren ut i godt lunket vann og tilsett resten av ingrediensene. Rør til alt er godt blandet
3
Hell røren i en smurt brødform på 1,5 l og sett formen i ovnen til heving på 50°C i 25 min
4
Etter 25 min øker du temperaturen til 250°C mens brødet blir stående i ovnen. Stek videre i ca. 30 min eller til brødet er gyllent og gjennomstekt (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter