{"id":10692,"name":"Bruk dine t\u00f8rre p\u00f8lsebr\u00f8d","url":"ikke-kast-toerre-poelsebroed\/","created":"2017-05-24T10:50:28.000000Z","updated":"2018-03-12T09:11:47.000000Z","author":null,"mainMarket":"tips","related_products":[],"related_recipes":[],"related_articles":[],"image":{"file":"11305","path":"1495613437\/plsebrd-serveringstips-2.jpg","name":null,"description":null},"market":null,"category":[10631,10636,10634,10638,10649,10644,10674,10662,10660,10637],"hide-in-article":false,"intro":"Ikke kast p\u00f8lsebr\u00f8d som har blitt litt t\u00f8rr etter \u00e5 ha lagt i skuffen noen dager. Har du p\u00f8lsebr\u00f8d liggende som du ikke fikk brukt til p\u00f8lsefesten har vi noen tips til alternativ bruk av disse","fill-mode":true,"hide-intro":false,"article":"<p><strong>Hvitl\u00f8ksbr\u00f8d:<\/strong><\/p>\r\n\r\n<p>Del p\u00f8lsebr\u00f8det i to\u00a0og pensle de halve br\u00f8dene med rikelig med olivenolje, dryss hakket hvitl\u00f8k over og stek br\u00f8dene midt i ovnen ved 200 \u00b0C i 5-6 min\u00a0eller til de er gylne og spr\u00f8.\u00a0 Hakk opp tomater i sm\u00e5 biter og fordel over br\u00f8dene f\u00f8r servering<\/p>\r\n\r\n<p><strong>Bacon Dog:<\/strong><\/p>\r\n\r\n<p>Fyll p\u00f8lsebr\u00f8dene med \u00f8nsket type ost, som f.eks. brie eller manchego. Surr 2 skiver med bacon rundt hele p\u00f8lsebr\u00f8det. Stek midt i ovnen ved 200 \u00b0C i 10-12 min\u00a0eller til baconskivene\u00a0er gyllen\u00a0og spr\u00f8<\/p>\r\n\r\n<p><strong>Pestobr\u00f8d<\/strong>:<\/p>\r\n\r\n<p>Del p\u00f8lsebr\u00f8dene i to\u00a0og sm\u00f8r p\u00e5 et rikelig lag med pesto p\u00e5 hver del. Stek midt i ovnen ved 200 \u00b0C i 5-6 min\u00a0eller til de er gylne og spr\u00f8<\/p>\r\n\r\n<p><strong>Taco sub<\/strong>:<\/p>\r\n\r\n<p>Del p\u00f8lsebr\u00f8det i to\u00a0og legg et lag med tacofyll p\u00e5 hver del. Ha rikelig med revet ost over og sett i ovnen ved 200 \u00b0C i 5-6 min\u00a0eller til osten er smeltet<\/p>\r\n\r\n<p><strong>Vaffelwich<\/strong>:<\/p>\r\n\r\n<p>Ha en skive skinke og ost inni p\u00f8lsebr\u00f8det og legg br\u00f8det i et varmt vaffeljern. \u00a0Stek til br\u00f8dene er gylne og osten er smeltet<\/p>\r\n\r\n<p>\u00a0<\/p>\r\n","articleLarge":[{"hideImageBorder":false,"image":{"file_id":"11306","path":"1495613438\/plsebrd-serveringstips.jpg","title":null,"description":null},"imageText":"P\u00f8lsebr\u00f8d med fyll stekes i ovnen ved 200 \u00b0C ","width":"medium","position":"center","format":false,"type":"imageBlock"}]}

Bruk dine tørre pølsebrød

Ikke kast pølsebrød som har blitt litt tørr etter å ha lagt i skuffen noen dager. Har du pølsebrød liggende som du ikke fikk brukt til pølsefesten har vi noen tips til alternativ bruk av disse

Hvitløksbrød:

Del pølsebrødet i to og pensle de halve brødene med rikelig med olivenolje, dryss hakket hvitløk over og stek brødene midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø.  Hakk opp tomater i små biter og fordel over brødene før servering

Bacon Dog:

Fyll pølsebrødene med ønsket type ost, som f.eks. brie eller manchego. Surr 2 skiver med bacon rundt hele pølsebrødet. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 10-12 min eller til baconskivene er gyllen og sprø

Pestobrød:

Del pølsebrødene i to og smør på et rikelig lag med pesto på hver del. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø

Taco sub:

Del pølsebrødet i to og legg et lag med tacofyll på hver del. Ha rikelig med revet ost over og sett i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til osten er smeltet

Vaffelwich:

Ha en skive skinke og ost inni pølsebrødet og legg brødet i et varmt vaffeljern.  Stek til brødene er gylne og osten er smeltet

 

Pølsebrød med fyll stekes i ovnen ved 200 °C