Bruk dine tørre pølsebrød
Ikke kast pølsebrød som har blitt litt tørr etter å ha lagt i skuffen noen dager. Har du pølsebrød liggende som du ikke fikk brukt til pølsefesten har vi noen tips til alternativ bruk av disse
Hvitløksbrød:
Del pølsebrødet i to og pensle de halve brødene med rikelig med olivenolje, dryss hakket hvitløk over og stek brødene midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø. Hakk opp tomater i små biter og fordel over brødene før servering
Bacon Dog:
Fyll pølsebrødene med ønsket type ost, som f.eks. brie eller manchego. Surr 2 skiver med bacon rundt hele pølsebrødet. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 10-12 min eller til baconskivene er gyllen og sprø
Pestobrød:
Del pølsebrødene i to og smør på et rikelig lag med pesto på hver del. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø
Taco sub:
Del pølsebrødet i to og legg et lag med tacofyll på hver del. Ha rikelig med revet ost over og sett i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til osten er smeltet
Vaffelwich:
Ha en skive skinke og ost inni pølsebrødet og legg brødet i et varmt vaffeljern. Stek til brødene er gylne og osten er smeltet