Gjør baksten grovere med enkle grep
Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:
Gjør baksten grovere med enkle grep
Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:
Havrebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.
Havrebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.
Kornbrød
Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.
Kornbrød
Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.
Fullkornsbrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.
Fullkornsbrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.
Solsikkebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.
Solsikkebrød
Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.