Gjør baksten grovere med enkle grep

Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:

Gjør baksten grovere med enkle grep

Ønsker du et grove brød? Havrekli er rikt på fiber og ypperlig å tilsette i bakst for å øke grovheten. Her er hvordan:

Havrebrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.

Havrebrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 78 % grovt på brødskalaen.

Kornbrød

Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.

Kornbrød

Tilsett 130 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen. Da blir brødet 60 % grovt på brødskalaen.

Fullkornsbrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.

Fullkornsbrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 96 % grovt på brødskalaen.

Solsikkebrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.

Solsikkebrød

Tilsett 150 gram havrekli og 0,5 dl ekstra vann i deigen, da blir brødet 81 % grovt på brødskalaen.

Grove horn med ost og skinke

Grove horn med ost og skinke

Les oppskriften her
Grove scones med blåbær

Grove scones med blåbær

Les oppskriften her
Müslirundstykker

Müslirundstykker

Les oppskriften her
Proteinrundstykker

Proteinrundstykker

Les oppskriften her
Eltefritt langpannebrød

Eltefritt langpannebrød

Les oppskriften her